Slovensko združenje za Chenjiagou taijiquan je nastalo v želji, da ohranjamo pristno in kontinuirano vez s koreninami in ne presahnjenim izvirom Chen taijiquana v Chen vasi (Chenjiagou), Henan, LR Kitajska. In s tem visoko raven razumevanja in predvsem prakse te veščine. To dosegamo z redno organizacijo (nekajkrat letno) seminarjev mojstrov iz družine Chen in kvalitetnih učiteljev, ki so z njimi tesno povezani, s spodbujanjem naših članov k rednim obiskom njihovih seminarjev v Evropi in na Kitajskem, z organizacijo predavanj na temo teorije Chen taijiquana in podobno.

Kljub zahtevnim ciljem, ki smo si jih zadali, smo skromni pri finančnih obremenitvah, ki jih s članarino v našem združenju nalagamo našim članom, ki praviloma že redno obiskujejo naše seminarje.

Da bi tudi v prihodnje zmogli slediti ciljem združenja in aktivno delovati v dobrobit sporočila, ki ga nosi Chen taijiquan, smo se odločili povabiti vse, ki nas podpirate na poti izpolnjevanja naših ciljev, delite naš entuziazem in visoko motivacijo ter predvsem imate srčno radi izvirni Chen taijiquan, da v svojih okvirjih in po svojih zmožnostih finančno podprete združenje s splošnimi donacijami ali donacijo dela akontacije dohodnine. Donacije bomo uporabili s čistim namenom in transparentno izvedbo v namene izpolnjevanja temeljnih ciljev združenja.

Prisrčna hvala vsem donatorjem!

Primer pravilno izpolnjenega UPN obrazca za nakazilo finančnih donacij

Plačnik
IBAN
Referenca
Naziv
Kraj
Koda namena CHAR-plačilo v dobrodelne namene
Naslov
Država
Namen Donacija
Prejemnik
Znesek Po želji
IBAN SI56 6100 0001 2347 186
Referenca SI 00 vnesite datum
Naziv Slovensko združenje za Chenjiagou Taijiquan
Kraj 1296 Šentvid pri Stični
Naslov Glogovica 21
Država Slovenija

Zahtevek za namenitev dela akontacije dohodnine

Kliknite spodaj za prenos predizpolnjenega PDF dokumenta:


zahteva_za_donacije_Chenjiagou_taijiquan.pdf zahteva_za_donacije_Chenjiagou_taijiquan.pdf
Size : 184.03 Kb
Type : pdf

Davčni zavezanec lahko da zahtevo za namenitev kadar koli prek sistema eDavki, pisno ali ustno na zapisnik pri davčnem organu.
Finančni organ upošteva veljavne zahteve, s katerimi razpolaga na dan 31. decembra leta, za katero se dohodnina odmerja. Zahteva velja do trenutka, ko finančni organ prejeme novo zahtevo ali preklic zahteve.
Najlepša hvala!

Make a free website with Yola